26 apr. 2012

Gama Premium de la Jericho – cosmeticele care dau dependenta

         Doamnelor, cand a fost ultima data cand ati incercat un produs cosmetic care sa aiba rezultate miraculoase asupra tenului vostru? Daca nu vi s-a mai intamplat de mult timp, atunci inseamna ca ar fi cazul sa va schimbati brandul de cosmetice si sa incercati … altceva. Iar acest altceva s-ar putea traduce prin linia Premium a brandului Jericho Cosmetics. Vreti sa simtiti diferenta?
         Insa inainte de orice, trebuie sa intelegeti ce face ca aceste produse sa fie atat de eficiente si speciale. Click pe titlu pentru continuare
In primul rand, sarurile minerale de la Marea Moarta care contin agenti antiaging ce mentin pielea supla, hidratata si tanara, cu conditia sa fie folosite constant. Cremele, mastile faciale si serurile din gama Premium sunt bogate in vitamine pure (A, C si E), uleiuri naturale si extracte din plante care vor da un plus de stralucire tenului vostru si va vor sterge de pe chip cativa ani buni. In aceasta gama se ragesesc produse cu adevarat speciale precum Masca Faciala Pearl(69 lei) care contine pudra de perle. Aceasta previne pigmentarea, filtrand razele soarelui si, gratie proteinelor, polizaharidelor si complexului de vitamine B, intareste muschii fetei si metabolismul.
Stimulatorul cu colagen marin (119 lei) sustine tonusul si elasticitatea pielii si mentine nivelul optim de hidratare a pielii. Factorii sai activi de hidratare reduc pierderea de apa din epiderma iar rezultatul este o piele elastica si tonica. Serul cu efect de lifting (69 lei) este bogat in minerale care cresc instantaneu elasticitatea pielii si netezesc ridurile si liniile din jurul gurii si ochilor. Serul ajuta, de asemenea, in lupta impotriva pungilor de sub ochi si incetineste imbatranirea zonei sprancenelor si a pleoapelor.
            Asa ca daca sunteti in faza experimentala sau in cautarea produsului cosmetic perfect, faceti o vizita la www.jerichocosmetics.ro si decideti care dintre produsele Premium este cel care va lipseste sau v-ar fi de folos. Odata incercat, va deveni produsul vostru preferat!



0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template 'TotuliPink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP