13 apr. 2012

Pentru o vară plină de confort şi prospeţime Stilago îţi propune ţinutele chic de la Big Star

de la 169lei la 135 lei
tricou maron 135lei
Moda se reinventează în fiecare sezon, fie că este vorba de haine, machiaj sau bijuterii. Tocmai de aceea, să ţii pasul cu ultimele tendinţe nu este uşor. În noile colecţii pentru primăvară – vară 2012, accentul este pus pe elementele clasice şi formele futuriste, precum şi pe croielile minimaliste sau combinaţiile de culori, ţesături şi stiluri. Click pe titlu pentru continuare
Născut din nevoia oamenilor de material rezistent şi confortabil în acelaşi timp, denimul s-a transformat de-a lungul timpului în cea mai modernă şi mai folosită textilă din lumea modei. În fiecare sezon designerii aduc în atenţia publicului piese vestimentare inedite, dar care păstrează în acelaşi timp confortul şi lejeritatea materialului.
Rochie 207lei
Putem afirma că denimul a devenit un trend cool, care încântă pe oricine, mai ales pe fanii Big Star. Anul acesta revine în forţă şi nu ne referim doar la jeanşi. Se poartă cămăşile, salopetele şi rochiţele, iar vedete din cetatea filmului precum Charlize Theron, Megan Fox sau Nicole Richie, dar şi cele autohtone au început deja să dea tonul.
Aşa cum te-am obişnuit, prin intermediul blogului meu afli întotdeauna ce se poartă, ce ţi se potriveşte şi care sunt cele mai în vogă stiluri vestimentare. Big Star este cel mai nou brand intrat în portofoliul Stilago, care îşi dezvăluie identitatea prin sloganul “Your Life. Your jeans”. Născut în 1990, Big Star a devenit treptat unul dintre cele mai populare şi iubite branduri de haine, fiind extrem de îndrăgit şi pe plaiurile autohtone. Din 26 martie 2012, Big Star este prezent pe www.stilago.ro, în secţiunea Fashion Mall.

de la 259lei la 207lei
Tunica 207lei
O dată cu noile piese vestimentare semnate Big Star, ce transmit energie şi naturaleţe, atmosfera de primăvară trebuie să pătrundă şi în dressing-ul tău. Şi cum un nou sezon aduce adesea cu sine şi o schimbare de garderobă, nu ar strica să intri pe site la sectiunea Fashion şi să îţi alegi ţinutele preferate de la Big Star pentru această perioadă.
Ai de ales dintre cele mai populare piese precum jeanşi, jachete, top-uri, cardigane, rochii sau pantaloni scurţi, în nuanţe calde de bleu închis sau nuanţe reci, polare, de albastru marin. Ceea ce le defineşte pe toate sunt liniile simple şi elegante ce conturează un stil urban şi formal, stilul Big Star.
de la 350lei la 280lei
Pantaloni 280lei
Big Star se remarcă prin formele îndrăzneţe şi croiala din ţesături şi tricotaje de cea mai bună calitate,  elementul definitoriu fiind acela că hainele pentru femei sunt mai largi, iar cele pentru bărbaţi mai strâmte. Îmbinarea inedită de bumbac cu elastan şi tricotaje cu vâscoză este o combinaţie reuşită între stilul urban, de stradă şi cel elegant-casual sau formal.
Cu toate acestea, nu trebuie să-ţi faci griji, pentru că anul acesta munca ta va fi una uşoară, întrucât clubul de modă Stilago îţi pune la dispoziţie o varietate de articole vestimentare din care să poţi alege pe cele care te pun cu adevărat în valoare.
Pentru mai multe informaţii şi cele mai noi promoţii, vizitează www.stilago.ro, precum şi pagina noastră de Facebook: http://www.facebook.com/stilagoromania.

de la 249lei la 199lei
Tunica 199lei
Tot ceea ce trebuie să faci pentru a deveni membru Stilago este să te înscrii pe site (printr-o invitaţie de la un prieten sau direct) şi apoi să-ţi găseşti piesa vestimentară preferată. O adaugi în coşul de cumpărături înainte de lichidarea stocului, după care vei primi produsele în 3-4 săptămâni. Iar plata o faci ramburs fără să ai nevoie de un card de credit. Dacă nu eşti mulţumită de produs, îl returnezi şi primeşti banii înapoi. Iar dacă vrei să fii la curent cu toate campaniile de reduceri, te abonezi la newsletter. Şi nu uita, pentru cumpărături de peste 350 lei din secţiunea Fashion Mall, transportul este gratuit. Mai simplu de atât nici că se poate.  

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template 'TotuliPink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP