9 apr. 2012

Primul meu concurs:

 Un fashion-cupon in valoare de 100ron!

Asa cum am promis, iata primul concurs pe care il lansez pe acest blog la inceput de drum: un voucher de 100ron pt sectiunea fashion de pe site-ul Stilago, un site ce gazduieste mai multe branduri valoroase. Mi-as fi dorit sa pot oferi mai mult, dar pt inceput asta e...
Regulile concursului: Click pe titlu pentru continuare
1. Like si share consursului pe Facebook si/sau Twitter. Pt share aveti butonul in partea dreapta a acestei pagini.
2. Lasati un comentariu pe blog acestui articol in care sa includeti link-ul contului de Facebook de pe care ati dat like si share.
3. In acelasi comentariu, scrieti care a fost cea mai frumoasa surpriza/cel mai frumos moment de Paste din viata voastra.

Concursul incepe astazi 9 aprilie 2012 si se incheie pe 20 aprilie, ora 23,00. Voucherul e valabil pana pe 30aprilie. Deci, cei interesati intrati pe site si ochiti produsul/produsele care va plac. Si sa stiti ca nu ma adresez numai femeilor, ci si barbatilor. Sunt si pt ei articole pe Stilago.ro. Sau...poate vreti sa faceti un cadou iubitului, sotului, fratelui. ;) Voi hotarati. :)
Tragerea la sorti va avea loc in dimineata zilei de 21 aprilie. Tot atunci voi afisa castigatorul pe blog. Daca norocosul nu va fi din Bucuresti, vom hotara de comun acord cum va intra in posesia cuponului.
Asadar, astept cu drag sa va inscrieti in concurs! :)

1 comentarii:

Lore

http://www.facebook.com/#!/apintiliesei.loredanna?sk=wall


Cu siguranta imi amintesc cel mai frumos moment de Paste,pentru ca cele mai frumoase clipe ale vietii,indiferent despre ce moment este vorba, sunt cele ce ne raman intiparite in memorie.Imi amintesc ,asadar, cu siguranta acea surpiza din partea mamei din ultima zi de Paste pe cand eu aveam doar vreo 9anisori (draga de mine...).Inainte cu doar cateva zile imi dorisem mult sa am o rochita roz pe care o vazusem eu intamplator intr-una din vitrinele unui magazin,cand ma intorceam cu mama intr-o duminica de la biserica.Automat eu ma oprisem in loc si i-am spus mamei sa intram,dar mama sub pretext ca e inchis( si chiar era,deoarece era duminica), ma ia de mana sa ne continuam drumul spre casa si bineinteles ca pana sa ajungem, intrebarile mele sunau cam asa:"Haaai mamaaa...mi-o cumperi?" si bineinteles ca mama cu gandul in alta parte raspundea cu "Da"in speranta ca o sa tac.Dar bineintels ca eu continuam ..."haaai mamaaa,sigur venim maine?Nu uiti?"(nici nu stiu ce vazusem la rochita aceea,imi amintesc foarte bine ca avea la maneci niste cusaturi mai diferite si un fluture din matase in partea stanga tot roz,imi amintesc ca ma incapatinasem foarte tare sa am acea rchita).
Zilele urmatoare,tin minte ca mama fusese mai mult plecata,dar renuntasem sa mai trag de ea,sa o mai intreb,intr-un fel ma resemnasem parca...
Prima si a doua zi de Paste trecusera parca intr-un mod obisnuit in familia noastra.Mama obisnuia sa faca mai toata curatenia,mancarea la fel.Mergeam apo la Inviere...s.a.Doar ca nu mai stiu de ce mama imi dadusem acea rochita nou nouta abia a3a zi de Paste.Cred ca o cumparase inainte de sarbatori si uitase(oare..?) sa mi-o dea,sau o cumparase a doua zi de Paste...asta nici acum nu stiu,n-am mai intrebat-o pe mama,tot ce-mi amintesce ca din momentul acela mama devenise fiinta suprema pentru mine...Fericirea mea era nemarginita atunci..Cred ca nici n-am purtat-o prea mult,doar vacanta ceea de Paste,pentru ca dupa incepuse scoala si obisnuisem sa am alte activitati...(coloram,desenam...)rochita aceea cred ca am lasat-o in dulap,iar dupa ceva timp remarcasem ca-mi ramasese un pic scurta si cred ca n-am mai purtat-o mult timp.
Oricum,acea zi in care mama mi-a facut acel cadou pentru mine e de neuitat.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template 'TotuliPink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP