25 apr. 2012

Rasfatul pielii si al simturilor: Untul de Corp JERICHO!

         Cand am desfacut "cutiuta magica", am fost efectiv imbatata de un miros...absolut delicios de mmm...mango!!! :) Un zambet imens mi-a inflorit pe fata si imi venea sa "musc" efectiv din aroma imbietoare. :d Atat era de autentica si fresh! Click pe titlu pentru continuare
Insa am dat cu ochii de o crema pe care imi era oarecum sa o ating. De teama sa nu stric magia senzoriala...:d Iar cand l-am pus pe piele, a fost...divin! Uleiurile hranitoare si mirosul sublim creeaza dependenta.:)) Iar pielea e in al noualea cer cu acest unt de corp. Credeti-ma. :) Si ca sa vedeti ca nu vorbesc prostii, sa trecem la partea de compozitie a produsului. 
               Deci: untul de corp Jericho combina minerale din Marea Moarta, uleiuri naturale si unt de Shea care inmoaie si revitalizeaza pielea. Concentratia de vitamine A si E hraneste pielea si ii confera un aspect sanatos. Acest unt de corp Jericho trateaza pielea uscata, crapaturile de pe coate si genunchi, cicatricile si dermatitele, si poate fi folosit cu succes dupa expunerea la soare, functionand ca un balsam pentru pielea arsa.
        Pe langa rezolvarea acestor probleme, produsul infrumuseteaza pielea si are efect anti-stres. Cele 4 arome disponibile (Kiwi, Mango, Vanilie, Lamaie)  indulcesc pe oricine din raza ta de actiune si iti aduc mai aproape senzatia verii. Parfumul pe care il raspandesti in jur e cu adevarat IREZISTIBIL.
             Untul de corp Jericho ofera o imbunatatire a aspectului exterior si a elasticitatii pielii pentru a ne pregati de sezonul estival, cand fiecare bucatica din corp este la vedere. Si foarte important: NU CONTINE PARABEEENI!!! :)
 www.jerichocosmetics.ro

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template 'TotuliPink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP