29 apr. 2012

Un "cocktail" pe care mainile tale il vor sorbi cu sete: crema cu catina de la Weleda! ;)

Primul produs Weleda testat cu maxima curiozitate de catre mine a fost Crema de maini cu catina. :) Dar inainte de a va povesti ce am simtit eu pe propria piele, la propriu si la figurat :), va voi povesti ce m-a starnit sa-mi doresc aceasta crema de maini Weleda.
 Aflasem ca, crema cu catina de la Weleda ingrijeste intensiv si iti regenereaza pielea, in timp ce parfumul proaspat de citrice e cat se poate de natural. Cum de sunt toate acestea posibile cu o singura crema? Click pe titlu pentru continuare
Pentru ca aceasta crema contine ingrediente active ca uleiul pretios de catina, ulei de susan, ceara de albine si un amestec de uleiuri eterice naturale.Uleiul de catina, bogat in vitamina C si acizii grasi nesaturati, protejeaza pielea impotriva deshidratarii in timp ce uleiul de susan echilibreaza pielea aspra, aceasta recapatandu-si finetea.
Catina este un cocktail de antioxidanti si beneficii pentru piele. Pe langa vitaminele pe care le contine, ea are proprietati antibacteriene si antiinflamatoare, iar uleiurile care se absorb usor in piele ajuta la mentinerea straturilor de lipide ale pielii, ceea ce  face ca pielea sa fie neteda si fina. Catina pe care o foloseste Weleda este cultivata in Toscana, de un fermier, Kurt Kunzi, pe care il numesc Regele Catinei. El este primul care a cultivat catina biodinamic, adica fara pesticide, fara ingrasaminte chimice, totul urmand o abordare holistica. Asadar, cum sa nu fii curioasa sa folosesti o astfel de crema care pare...magnifica? Si chiar e! ;) Credeti-ma. Intr-adevar, pielea o absoarde extrem de rapid, in asa fel incat in maxim 2 min iti poti continua treaba oriunde te-ai afla: acasa sau la birou. Si nu in ultimul rand, catifelarea pielii e vizibila. Si totul e 100% natural! Iar asta, se simte si se vede. :) 
Daca v-am facut curioase, va anunt ca gasiti aceasta crema, plus alte produse Weleda in farmaciile Dona, Centrofarm, Plafar, Remedio, Catena, Citypharma dar si in magazinele naturiste si magazine online, din toata tara (MioBio, Napati, BioGood,Organika, Biobunatati, etc). Sau pe www.weleda.com.ro

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template 'TotuliPink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP