21 apr. 2012

Un gel de dus care face "minuni"! ;)

 Mult timp am evitat sa folosesc produse cosmetice(mai mult decat strictul necesar) crezand ca sunt mai degraba nocive decat benefice. Le percepeam ca pe niste chimicale cu care nu voiam sa am de-a face. Apoi am aflat ca nu e chiar asa. Ca mai exista si produse bune,-ma refer in special la cele bio/eco- utile si chiar recomandate pt ingrijirea corpului, sanatatii si frumusetii noastre.Click pe titlu pentru continuare
Printre altele, am aflat cat de important e procesul de eliminare a celulelor moarte de pe suprafata pielii, de detoxifiere si de lasare a acesteia sa respire in voie. Asadar mi-am cumparat rapid un gel de purificare faciala fara sa imi mai pese cat era de scump. Voiam sa ma conving daca e chiar asa cum se spunea. Si surpriza: nu am fost dezamagita. Dimpotriva! Am fost foarte incantata de senzatia de prospetime si purificare a tenului meu. Atunci am hotarat ca am nevoie musai si de un gel de dus cu acelseai puteri miraculoase! Insa firma respectiva de cosmetice bio nu avea. Am cautat o perioada, apoi am lasat-o mai moale.

Insa! De curand, ce credeti? Am primit un gel de dus detoxifiant!!! Si nu unul oarecare, ci pe acesta: de la Bourjois Paris! Imi venea sa sar in sus de bucurie. :) Iar cand pielea mea a facut cunostinta cu el...exaltarea m-a cuprins. :) Ma simteam cu adevarat minunat dupa acel dus. Iar expresia "ai senzatia ca ai renascut" nu  era deloc exagerata pt mine. Nu va pot descrie cat de bine m-am simtit! :)
Acela a fost momentul in care am hotarat ca trebuie sa povestesc si altora despre experienta mea. Acea stare de bine m-a determinat, mi-a dat forta interioara sa ma apuc de acest blog. :)) Daca pana atunci doar cochetasem cu ideea, insa nu avusesem curajul sa ma si apuc, din monentul acela...totul s-a schimbat.:) A fost revelatia de care aveam nevoie pt ca "Beauty exclusiv" sa prinda viata! :))
Va recomand cu toata dragostea acest gel de dus, cu puteri miraculoase pt mine. :) Si poate ca nu numai... ;)

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template 'TotuliPink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP