10 mai 2012

Un vis implinit


Va spuneam cu ceva timp in urma ca am pus ochii pe o nuanta de ruj pe care mi-o doream foarte mult. Nu eram sigura ca mi se potrivea, insa, macar asa "de experiment" -cum zic eu- am insistat sa mi-l cumpar. Asadar! Cu bucurie tin sa va anunt ca il am! E al meu si,...ma bucur!:) Mie mi-a placut foarte mult culoarea pt ca e puternica, electrizanta, stralucitoare. Dar nu e suficient, stiti si voi. Trebuie sa ti se si potriveasca...asa ca, in mod oficial va cer parerea: mi se potriveste au ba? :d Sincer! Nu e cazul sa ma periati.:)) Vreau sa fiti obiective. Pot suporta. :)) 
Click pe titlu ptentru continuare

Iar ca sa il asortez frumos cu unghiutele, mi-am achizitionat si o oja. E vorba de cea din imagini. :) Oja careia am simtit nevoia sa-i dau un plus de culoare si farmec, asa ca am decorat-o cu niste floricele, zic eu, dragute. Cel putin in cutiuta lor. :))) Acuma...va rog sa fiti criticii mei constructivi, si sa-mi spuneti daca "experimentul" meu e ok.:d
PS: In poze au iesit 2 nuante diferite. Imi cer scuze dar e din vina aparatului sau a luminii vesnic slabe din camera mea. Nu stiu. :( Penultima poza e cea mai aproape de culoarea reala a rujului.
PPS: Va astep cu drag opiniile, va multumesc anticipat si va pup! :*




 (Pentru a lasa comentariu, dati click pe "comments" din subsolul acestei postari si se va deschide formularul unde puteti scrie. Inca o data va multumesc celor care veti binevoi sa comentati intr-un fel su altul.:) )

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template 'TotuliPink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP