12 mai 2012

Rosul: placerea mea vinovata! :))

De cateva zile ma documentez, urmaresc tutoriale, pe doua paliere: manichiura si makeup. Si asta special pt voi. ;) Am vazut tot felul de capodopere care mi-au starnit curiozitatea, admiratia si invidia deopotriva. Asa ca, am dat fuga si mi-am cumparat si eu 2 oje pt pictat, si o ustensila cu varf metalic special pt asta. Eram curioasa daca imi va iesi si mie ceva. Macar o floricica, acolo. Pentru inceput, logic. :)) Nu am de gand sa ma dau batuta prea usor.




Click pe titlu ptentru continuare


Asa arata ustensila folosita pentru pictat.

Initial am crezut ca ma voi descurca doar cu pensula ojei, insa lasa prea multa oja sau prea putina, asa ca am pus putina oja pe o coala de hartie, am inmuiat pensula cu varf metalic in ea si mi-am "picurat" bulinele pe unghie. :)
Bine, rolul varfului aceluia metalic e altul, si anume, acela de a taia bulina in doua pt a forma petala unei flori. Dar eu i-am acordat un dublu rol.;)
Iar asa arata mini-oja cu pensula speciala pt pictat. Prin ce se caracterizeaza "specialitatea"? Prin faptul ca e foarte subtire. Iata:
Inarmata cu aceste 2 instrumente speciale pt decorat manichiura, m-am apucat de treaba cu incredere si emotie. Dar dupa cum va spuneam, pensula ojei lasa prea mult sau prea putin alb pe unghie. Am inlocuit-o cu varful metalic inmuiat in oja si intr-un final mi-a iesit. Per total: am gresit de vreo 2-3 ori, am sters, am luat-o de la capat dar...pentru un prim experiment eu as zice ca e ok. Voi ce spuneti? :) Nu stiu daca se observa, insa floricele am doar pe degetul mic si aratator. Pe cele doua din mijloc am doar 5 buline. :d Voi observati vreo diferenta? :) Care va plac mai  mult?
A! Si nu puteam sa nu le asortez si cu un ruj. :)) E unul nou. Si... e ROSU, bineinteles! Doar ca, e o idee mai inchis decat cel pe care l-am folosit data trecuta. L-am vazut in vitrina si...l-am vrut, pur si simplu! Sufar, nu-i asa?... :d
 
Deci? Ce parere aveti? Ce ati mai vrea sa vedeti? :) Astept raspunsurile voastre.

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template 'TotuliPink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP