4 mai 2012

Wow!

Treceam cu treburi prin centrul istoric, azi dupa amiaza, si iata ce-mi zarira ochii: un telefon mobil intr-un cub de gheata!!!

Click pe titlu pt continuare


Am facut poza si mi-am vazut de drum. Ce puteam face altceva? Parea ca mai era mult de munca si nu aveam timp de stat in loc.
Dupa aproximativ 20de minute, intamplator, am trecut tot pe acolo. Si iata ce frumos era sculptata gheata... :) Si opera asta nu era rezultatul unei dalte sau ceva asemanator, ci a unor chei. De la casa sau masina :d Ce-a avut fiecare in buzunar. :)

Mi-am zis ca mai are omul ceva de munca pana reuseste sa ia telefonul. Dau sa plec, dar aud o bufnitura de-mi sare inima din piept. Ma intorc, si simt si eu bucuria generala! :)) Cazuse blocul superior de gheata. ;)

Si uite-asa, am surprins, fara sa vreau, aproape toate momentele esentiale ale evenimentului inedit.:)))
Instant, m-am gandit ca cei care au muncit pana atunci, si s-au chinuit sa sape in gheata cu cheile(ca nu aveau altceva la indemana), probabil se simt frustrati de faptul ca altul va culege roadele. :d Asta e viata. :d
Ma intrebam insa si daca telefonul acela va mai fi functional, dat fiind faptul ca a stat ceva timp intr-un sloi de gheata, sau...in apa, initial?!? Cum altfel ar fi putut ajunge mobilul in dreptunghiul acela de gheta, in definitiv?? :d

1 comentarii:

Alexandra Badita

daaa...era bine daca ma aflam prin zona, imi infingeam si eu putin manutele in gheata aia pt. un telefon nou...vad ca te pricepi sa fi la locul potrivit in momentul potrivit:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template 'TotuliPink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP