20 mai 2012

Afla ce forma a sprancenelor ti se potriveste


Buna fetelor,
In colaborare cu Beautyrevealed.ro am tinut sa va aduc in atentie cateva aspecte esentiale si extrem de utile ce tin de frumusetea fiecareia dintre noi.:)
Voi incepe cu acel detaliu care poate schimba un intreg. E vorba de forma sprancenelor noastre care are un impact foarte puternic asupra aspectului nostru. Nici o alta trasatura nu influneteaza la fel de puternic trasaturile in aceeasi masura in care o fac sprancenele, spun profesionistii. De aceea, ele merita maxima atentie din partea noastra. Forma potrivita are darul de a echilibra forma fetei, ochii mici, ochii prea apropiati sau prea departati. Te poti folosi de sprancene pt a accentua anumite trasaturi, sau poti distrage atentia de la trasaturile mai putin frumoase, cum ar fi un nas proeminent.sau o frunte lata.
Forma sprancenelor iti poate da un look sexy, sofisticat, inteligent sau inocent. Iar primul pas in obtinerea sprancenelor perfecte este acela de a stabili ce forma a fetei ai. Urmatorul pas este acela de a decide ce forme vrei sa fie accentuate si pe care vrei sa le diminuezi.
Asadar, mai jos intai va voi face cunostinta cu formele/tipurile de sprancene. Daca vreti sa aflati mai multe detalii despre compatibilitatile acestora cu tipurile de chipuri, puteti intra aici . Eu doar le voi "enumera".




Acum, iata formele sprancenelor potrivite pt fiecare tip de fatza. Cele 2 emoticoane de sub chipuri vorbesc de la sine.;) Eu nu voi intra in amanunte, pentru ca nu vreau sa va retin prea mult, plus ca mi se par imaginile suficient de relevante. Dar, pentru detalii suplimentare, accesati pagina Beauty Revealed





Si in final, iata cum sa-ti stabilesti forma perfecta a sprancenelor! ...Continuarea pe Beautyrevealed.ro


PS: Daca v-au placut informatiile si le considerati utile, va rog sa dati Like atat acestui Blog(coltul din stanga-sus), dar si pt Beautyrevealed.ro
Multumesc.

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template 'TotuliPink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP