24 mai 2012

Sprancenele perfecte pentru trasaturile tale

Daca ultima data am vorbit despre forma potrivita a sprancenelor, astazi voi continua cu alte aspecte ce contureaza perfectiunea acestora. Si asta fiindca sper sa va fie utile aceste informatii. :)  Mie una  mi se par interesante si "bine de stiut".
Asadar, pe langa forma, marimea si grosimea sprancenelor influenteaza armonia intregii fete.
Click pe titlu pentru continuare

Un chip armonios imbina frumos cele mai importante aspecte ale chipului, cum ar fi: pozitia ochilor, marimea nasului, marimea fruntii, marimea gurii, cat si marimea barbiei. Expresia fetei este radical influentata de forma si grosimea sprancenelor. Poti sa pari mai tanara, mai vesela, sau din contra, sa pari mai trista. Asadar:
1.Cum iti alegi grosimea sprancenelor.
Trasaturile fetei dicteaza grosimea sprancenelor. Spre exemplu, daca ai trasaturi delicate, trebuie sa ai sprancene subtiri, delicate, iar daca ai trasaturi puternice ar trebui sa alegi sprancene groase.
2.Sprancene in functie de marimea ochilor 
Daca ai ochii mici, evita sprancenele groase. Sprancenele de grosime medie vor fi mult mai armonioase. Deasemenea, ochii mari vor fi mai frumosi daca alegi sprancene groase.
Daca ai ochi mici: evita sprancenele groase!

Alege sprancenele subtiri/medii
PS: Pentru ochii mari gasiti imagini relevante pe Beautyrevealed.ro. Am avut probleme cu incarcarea pozelor, si de aceea nu se regasesc aici. Imi cer scuze.( Si sa stiti ca nu e discriminare. ;)) )
3. Sprancene in functie de pozitia ochilor
In cazul ochilor apropiati, pt a crea impresia ca sunt mai departati, este indicat sa maresti distanta dintre sprancene. Evita sa pensezi prea mult in partea dinspre baza nasului pt a nu mari distanta dintre acestea. Accentueaza punctul de pornire al sprancenelor, iar ochii vor parea mai apropiati. De asemenea, capatul sprancenei trebuie sa fie la acelasi nivel cu baza sprancenei.
Pentru continuare, adica despre sprancene in functie de marimea fruntii, in functie de marimea nasului si in functie de forma pometilor, click aici
Daca v-a placut, LIKE va rog, atat acestui blog, cat si paginii Beautyrevealed.ro Multumim! :)

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template 'TotuliPink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP