28 apr. 2012

Weleda - „În armonie cu omul şi natura“

Astazi as vrea sa spun cateva cuvinte despre un brand international de cosmetice bio, intrat de fix 2 ani pe piata din Romania, si despre a carui produse cred ca merita sa vorbesc. Si asta deoarece am testat si eu cateva, si am fost extrem de incantata si multumita de ele! O sa incep cu cateva cuvinte despre companie ca sa intelegeti mai bine despre ce e vorba. :)
Weleda şi-a început activitatea în Germania in anul 1921 ca laborator farmaceutic, având propriile culturi de plante medicinale. În prezent, Weleda este la nivel mondial principalul producător de produse pentru îngrijirea holistică a corpului şi de medicamente pentru terapia antropozofică. Click pe titlu pentru continuare
Numele Weleda reprezintă îngrijire completă şi de cea mai înaltă calitate a corpului. În cele peste 100 de produse de ingrijire se ascund mai bine de 90 de ani de experienţă în producerea cosmeticelor certificate, naturale şi bio. Uleiurile preţioase, extractele selecţionate din plante pure, cultivate biologic, biodinamic sau natural, parfumurile naturale delicate, îngrijesc, protejează și vitalizează pielea şi susţin în același timp ritmul individual. Uleiurile vegetale naturale sunt obţinute din ceea ce o plantă are mai valoros de oferit: seminţele coapte natural în soare şi lumină. Spre deosebire de uleiurile minerale, uleiurile vegetale se aseamănă grăsimii din straturile celulare superioare ale epidermei, fiind din acest motiv foarte bine integrate şi tolerate de piele. Acestea sunt incluse în toate produsele Weleda sub formă de bază uleioasă.
Extractele din plante medicinale, uleiurile vegetale şi uleiurile eterice pure din petale de flori dăruiesc prin intermediul cosmeticelor Weleda o piele mai netedă şi o strălucire frumoasă a tenului, dar mai mult decât atât, produsele oferă relaxare şi o stare generală de bine. Propriile culturi de plante medicinale constituie inima Weleda. Pe cele 20 de hectare sunt cultivate mai mult de 200 de specii diferite de plante, despre care s-ar putea spune că de pe câmp ajung direct în cutie. Plantele medicinale din grădinile proprii sunt cultivate după principiile agriculturii biodinamice. Produsele Weleda susţin utilizarea materiilor prime ecologice şi economisirea apei şi a energiei. Si foarte important: nu sunt utilizate substanţe sintetice pentru culoare, parfum şi conservare! V-am starnit macar putin curiozitatea? Eu una, dupa ce am aflat toate aceste lucruri, am fost foarte curioasa sa le si incerc. Si nu am regretat. Incercati si voi. :)
Produsele Weleda sunt disponibile la nivel naţional în farmaciile Dona, Centrofarm, Plafar, Remedio, Catena, Citypharma dar și în magazinele bio naturiste și magazine online (MioBio, Naturalia, Napati, Organika, Organic Baby, Biobunătăți, etc.).


0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template 'TotuliPink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP